Povratak u osamdesete, Gradski Magazin

Povratak u osamdesete

Povratak u osamdesete – The Gift bend u Bitefartcafe-u

 U klubu Bitefartcafe, poznatom po živim svirkama na kojima se pleše čitavu noć, ovog petka će nastupiti atipičan kaver bend iz Novog Sada.

 Povratak u osamdesete, Povratak u osamdesete, Gradski Magazin

The Gift je predvođen harizmatičnim pevačem Jovanom Matićem, koji je svoj zanat kalio u Londonu i tako usavršio svoj “britanski izaraz”. Bend će svoje slušaoce preneti upravo u zemlju muzike, Britaniju, ali ih vremeplovom vratiti u neka bolja vremena, osamdesete. Jovan se na svojim nastupima neretko nađe u publici među damama u ekstazi, a sve to podseća na ona dobra stara vremena kada su pop ikone zaista oduzimale dah. 

 

Ono što izdvaja ovaj bend, pored retko viđene harizme i specifičnog scenskog nastupa, jeste i atraktivna pojava na bini. The Gift bend zaista izgleda kao da je iskočio iz vremeplova uz našminkane i, potpuno verno glam smeru osamdesetih, obučene članove benda. Oni izvode pesme izvođača uz koje telo nema dilemu da li i kako da pleše: Morrissey, Pulp, Radiohead, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop Boys, Nick Cave, The Cure i mnogih drugih. 

 

Bitefartcafe ostaje plesni podijum i u subotu, kada će nastupiti Betty Boom bend. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i svima dosadi.

Pop, disco, 80′, MTV, VH1, house ali i poneki mambo, pokretaće posetioce koji se odluče da subotu provedu baš na novoj lokaciji Bitefartcafe-a, Mitropolita Petra 8.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!, Gradski Magazin

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!

Maskirani osvetnik Zoro večeras u letnjoj bašti bara Tranzit slavi rođendan, a žurka koja očekuje …

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin