, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove emocije prenesu jeste za prazničnom trpezom ispunjenom smehom i deljenjem, a veselju će sasvim sigurno doprineti i pažljivo dekorisanje. Bez obzira da li preferirate tradicionalne simbole ili želite eksperimentisati sa novim idejama, postoji mnogo načina da oživite atmosferu vašeg doma tokom predstojećeg praznika.

Kako bi upotpunili izgled same trpeze, možete dodati ukrasnu traku za sto u cvetnom dezenu, kao i dekorativnu veštačku biljku. Naravno, uskršnja jaja, voće, vaza sa cvećem su uvek dobrodošli detalji za dodatnu dekoraciju.

Za serviranje uskršnje trpeze sjajno bi se uklopila kolekcija CULINARIA, koja se sastoji od dubokih i plitkih tanjira, različitih posuda i čaša u više dimenzija, dostupnih u dva dezena u pastelnim nijansama.

Sam sinonim za uživanje svakako predstavlja udobnost, a detalj koji će istovremeno pružiti udobnost, kao i sjajan dekorativni momenat jesu jastuci za stolice u veselim nijansama. Dostupni su u više dimenizija i boja – plava, žuta, plave prugice, lila prugice, žute prugice i sl., kao i u opciji sa i bez naslona. Kombinujte dekorativne jastuke u sličnim nijansama i tako upotpunite komfor.

Ukoliko živite u kući i imate dvorište, baštenski set SPRING odličan je izbor za uživanje sa porodicom u prazničnim danima. Set je izrađen od metalne konstrukcije u svetlo braon nijansi i sastoji se od baštenskog stola i šest baštenskih stolica.

Savršena opcija za opremanje jednog ovakvog kutka jeste dodatak u vidu tende OMBRA, koja je izrađena od metalne konstrukcije i platna.

Za efekat ušuškanijeg i dekorativno obogaćenog kutka, možete dodati tepih ADRIA NEW, odličan kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje opremanje.

Kao dekoraciju, ali i dodatni prostor za sedenje možete dodati par pletenih taburea, takođe u pastelnim nijansama. U pletenu korpu ATMOSHERA možete staviti dekorativne biljke, a fenjer sa staklenim svećnjakom doprineće prijatnoj atmosferi u toku večeri.

Nadamo se da su vas naši predlozi inspirisali da kreirate lep praznični ambijent i u vašem domu. Budite kreativni, kombinujte pastelne nijanse i dekorativne elemente koji će doprineti da trpeza i atmosfera budu nalik pravoj uskršnjoj bajci.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin