komunalna milicija, Beograd dobija još 100 komunalnih milicionera!, Gradski Magazin
Foto: Grad Beograd

Beograd dobija još 100 komunalnih milicionera!

U Beogradu je 2018. godine bilo 270 komunalnih milicionera, a sada ih ima 392, izjavio je danas načelnik Komunalne milicije Beograda Ivan Divac najavljujući da će u narednih šest meseci biti primljeno više od 100 komunalnih milicionera.

„Spremno dočekujemo izazove koji su pred nama”, rekao je Divac na sednici Skupštine grada Beograda.

Odbornici su danas usvojili odluku kojom se reguliše način korišćenja aparata za merenje buke koji su već nabavljeni i koje će komunalni milicioneri koristiti tokom kontrole buke.

„Nove uređaje za merenje buke smo nabavili, komunalni milicioneri koji će se baviti merenjem buke prošli su obuku i spremni čekamo stupanje na snagu ove odluke”, rekao je Divac, javlja Tanjug.

Gradski odbornici su usvojili i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Plan rada Sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2022. godinu, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Strateški plan Sekretarijata za poslove komunalne milicije za period od 2022. do 2025. godine.

S tim u vezi, Divac je rekao da Komunalna milicija stavlja akcenat na otvaranje novih ispostava i da su otvorene ispostave u Obrenovcu i Mladenovcu, kao i da su primljeni novi komunalni milicioneri.

Između ostalog, najavio je da će u martu stići čamac, kao deo razvoja Komunalne milicije.

Izvor: Gradski Magazin/Politika

O Marija S.

Proveri takođe

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin

Osećaj komfora u malim enterijerima

Uređenje malih prostorija može biti izazov, ali adekvatno planiranje je prilika za uživanje i buđenje …

, Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima, Gradski Magazin

Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima

Mondelēz će vršiti proizvodnju, plasman, distribuciju i prodaju Lotus Biscoff® brenda u Indiji, značajno šireći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin