Stereotip, Dixon, Felver i Kristijan Molnar vas pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu, Gradski Magazin

Dixon, Felver i Kristijan Molnar vas pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu

Muzički vodič: Dixon, Felver i Kristijan Molnar vas pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu.

Nakon izuzetno uspešna dva izdanja muzičko-plesne manifestacije Stereotip, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver, uz podršku domaćeg muzičara Kristijana Molnara, organizuju i prvu beogradsku žurku u nedelju, 17. maja sa početkom od 16h.

Dixon, koji se beogradskoj publici poslednji put poklonio  2009 godine, proglašen je za najboljeg svetskog DJ-a, po izboru čitalaca prestižnog online magazina ResidentAdvisor.

Njemu će se  za pultom SKC-a pridružiti preostala dvojica domaćina Stereotipa, Marijan Felver i KristijanMolnar. Felver je dve decenije prisutan i cenjen na regionalnoj muzičkoj sceni gde se smatra vrsnim poznavaocem plesnog podijuma. Na poslednjem izdanju Stereotipa u zagrebačkom Tucmanu iznenadio je publiku back2back nastupom sa Dixonom. Mladi i sve popularniji domaći DJ Kristijan Molnar već petu sezonu za redom u sklopu svoje radio emisije Christallization meša razne zvukove i sve ih uspešno spaja na podijumima uvek živih gradskih klubova.

Stereotip buja izvan granica Zagreba u kojem je ponikao i razmrdava inače mirnu nedelju u Beogradu. Nakon prva dva izdanja u hrvatskoj prestonici, kada su se plesni podijumi formirali na neočekivanim mestima kao što je nekadašnja bioskopska dvorana Mosor, zatim jedna od najstarijih aktivnih gimnastičkih sala na Balkanu Tucman, ples se vraća tamo gde pripada.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin