Komode, Komode kao ključni element uređenja svake prostorije, Gradski Magazin

Komode kao ključni element uređenja svake prostorije

Prilikom uređenja doma najvažnije je odabrati najpraktičnije rešenje koje će da olakša svakodnevno korišćenje prostora. Komode su uvek tu kao savršena opcija jednostavnosti i dobrog stila. Pored svoje praktičnosti, njihova glavna prednost je i funkcionalnost koja se lako uklapa sa modernim dizajnom.

Jedna od veoma praktičnih modela za ambijent spavaće sobe jeste komoda FRIULI, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla sa crnim nogicama, koja doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Poseduje odlično raspoređen upotrebni prostor komode, koji čine četiri praktične fioke, koje mogu poslužiti za odlaganje mnogih stvari.

Komode, Komode kao ključni element uređenja svake prostorije, Gradski Magazin
Komode kao ključni element uređenja svake prostorije 4

Gornja površina komode može poslužiti i za dekorativne sitnice, poput sveće ATMOSPHERA, svećnjaka, rama sa dragom fotografijom ili cveća u saksiji, a dekorativna korpa ATMOSPHERA od pruća pogodna je za odlaganje, dok je ujedno i interesantan dekorativni detalj u bilo kom ambijentu doma. Iznad komode možete postaviti i umetničku sliku koja će dodatno ulepšati ambijent.

U spavaćoj sobi će se odlično uklopiti i otvorena polica TOMAR 5, u artisan hrast dekoru, koja sadrži pet posebnih polica na kojima možete izložiti razne sitnice.

Kako biste osvežili prostor, zidove možete obojiti u zelenu boju, a tabure LILI fi33 u zelenom štofu biće fin dodatak, i kao dekoracija i za dodatnu udobnost. Efektan izgled prostoru obezbediće i podna lampa SANDRA modernog dizajna.

Za dnevni boravak možete odabrati komodu BURGUNDY 3K3F, koju karakteriše kombinacija toplog dekora flagstaf hrasta i bele lak folije. Upotrebni prostor komode je odlično raspoređen i čine ga tri praktične fioke i dva zatvorena dela, koji se odlikuju „soft close“ sistemom zatvaranja.

Komoda BURGUNDY 3K3F idealnu kombinaciju čini zajedno sa zidnom policom iz iste kolekcije, koja može poslužiti za dekorativne elemente, poput ukrasne slike ili svećnjaka.

Ukoliko se odlučite da ovako elegantna komoda bude deo vaše trpezarije, onda su čaše za vino poželjan dodatak ovom ambijentu, a pored dekorativnog momenta svakako je lepo i nazdraviti.

Komoda PICARDY 4K4F u dekoru primorskog jasena, značajno je većih dimenzija, pa je upravo zbog toga idealno rešenje za ambijente veće kvadrature, a pored lepe estetike veoma je i funkcionalna.

Komode, Komode kao ključni element uređenja svake prostorije, Gradski Magazin
Komode kao ključni element uređenja svake prostorije 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da je kombinujete sa zidnom policom PICARDY ZP iz istoimene kolekcije, koju dodatno možete dekorisati detaljima, a ram sa fotografijom i veštačko cveće u saksiji su uvek pravi izbor. Lep detalj za gornju površinu komode je i stona lampa MARINA, koja će doprineti elegantnom izgledu. Ambijent možete upotpuniti i atraktivnom foteljom CENTER, u roze štofu, sa metalnim crnim nogarima.

Komode nisu samo običan komad nameštaja, već su vremenom postale neprocenjiv deo uređenja svakog prostora. Njihova sposobnost da istovremeno organizuju, ali i ukrašavaju čini ih ključnim komadom za unapređenje izgleda i funkcionalnosti svakog kutka. Izbor prave komode i dodatne dekoracije za nju transformisaće izgled prostora na pravi način.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin