PAMETNE STEPENICE – EDUKATIVNI POKLON ŠKOLARICMA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE, Gradski Magazin

PAMETNE STEPENICE – EDUKATIVNI POKLON ŠKOLARICMA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE

Završena tradicionalna akcija postavljanja „pametnih stepenica“ u OŠ „Kraljica Marija“ u Ovči.

Zahvaljujući saradnji Roma Company i OŠ „Kraljica Marija“ iz Ovče, kao poklon za kraj školske godine postavljene su unutrašnje „pametne stepenice“ na kojima su najčešće ispisane pravopisne greške i njihovi pravilno napisani oblici.PAMETNE STEPENICE – EDUKATIVNI POKLON ŠKOLARICMA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE, Gradski Magazin

Učenje u hodu konačno je dobilo i svoju vizuelnu varijantu. Nov i neobičan izgled stepenica oduševio  je osnovce i omogućio im drugačiji vid učenja. Gramatička pravila ispisana su na pogrešan i tačan način, svakodnevno će biti vidljivi deci i podsećati ih na pravila srpskog jezika.

„Donacija Roma Company za sam kraj školske godine unela je jednu novu dimenziju učenja i svežinu u našu školu. Pametne stepenice izazvale su pravo oduševljenje među đacima i naravno čitavim kolektivom. Još jednom veliko hvala Roma Company što je prepoznala potrebe vaspitno-obrazovnog sistema i na veoma originalan način doprinela istom!“ izjavila je Sanja Pavić-Rajak, direktorka OŠ „Kraljica Marija“ u Ovči.

Unutrašnje stepenice, kojima đaci svakodnevno prolaze, pokazale su se kao idealno rešenje za postavljanje ispisa sa pravilnim i nepravilnim izrazima. Ne znam, da li, bio sam, najjači..samo su neka od gramatičkih pravila koja će đacima svakodnevno biti dostupna. Veliku podršku pružila je Roma Company, koja je obezbedila kompletnu donaciju za postavljanje pametnih stepenica.

PAMETNE STEPENICE – EDUKATIVNI POKLON ŠKOLARICMA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE, Gradski Magazin„Roma Company, kao društveno odgovorna kompanija, smatra da su znanje i budućnost najmlađih u današnje vreme od izuzetnog prioriteta i značaja. To je ujedno i jedan od glavnih razloga zašto smo odlučili da podržimo znanje i doniramo edukativne stepenice u cilju zanimljivijeg i neobičnog načina učenja gradiva. Vodimo se onom izrekom – Na mladima svet ostaje, pa tako pored znanja ostaju i pametne stepenice za sve buduće generacije. U godini kada slavimo jubilej, 30 godina od osnivanja Roma Company, pored niza aktivnosti i donacija koje sprovodimo u lokalnim zajednicama u kojim poslujemo, paraleleno nastavljamo praksu tradicionalnih donacija za naše najmlađe u školskim ustanovama“, izjavila je Jelena Anđelković, menadžer za komunikacije u Roma Company.

Tradicionalna akcija postavljanja pametnih stepenica, koju organizuje Roma Company da bi se na kreativan način đacima olakšalo učenje i brže pamćenje gradiva, biće nastavljena i u drugim osnovnim školama na teritoriji Srbije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

BEO ZOO-VRT, BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!, Gradski Magazin

BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!

Ulaz u Beogradski zoološki vrt, koji slavi 86. rođendan, je za decu do 15 godina …

Bioskop kod kuće? Što da ne?, Gradski Magazin

Bioskop kod kuće? Što da ne?

Ljubitelji akcionih filmova ovog vikenda mogu uživati u ostvarenjima svog omiljenog žanra, a sve je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin