, Početak jeseni „začinite“ najboljim filmovima, Gradski Magazin

Početak jeseni „začinite“ najboljim filmovima

Jesen je pokazala svoje pravo lice. Hladno vreme nas iz dana u dan navodi da večeri provodimo u toplini doma, uz naše najmilije, a kako sve svoje slobodno vreme treba da provedemo kvalitetno, idealan način za to je da se upustimo u svet kinematografije. Zbog toga, naši omiljeni FilmBox kanali nude izobilje filmova, a za koji god da se odlučite, zasigurno ćete uživati.

, Početak jeseni „začinite“ najboljim filmovima, Gradski Magazin

U četvrtak od 21:50h na kanalu FilmBox Extra će se emitovati film „Bilo jednom u Dedvudu“. U ovoj akciji mlada naslednica podmeće otrov ozloglašenom revolverašu i saopštava mu da ima tačno tri dana da pronađe i oslobodi njenu sestru, koju je kidnapovala razbojnička banda. Da li će mu dati protivotrov? Pogledajte ovaj film u kome glavne uloge igraju Robert Bronzi, Michael Pare i Karin Brauns i uživajte u neverovatnoj priči.

Ukoliko ste ljubitelj španskih filmova, ovaj definitivno ne smete propustiti! U petak će se na kanalu FilmBox Stars emitovati film „Heroji“. Čovek juri automobilom kroz seoske predele, kako bi stigao na važan poslovni sastanak. Preokupiran je predstojećom prezentacijom za važnog klijenta, koja bi mogla biti prekretnica u njegovoj karijeri. Nije spreman za odlaganja ili iznenađenja, ali sudbina ima druge planove. Neko stoji nasred puta. Dete. Stiska kočnice i uspeva da zakoči na vreme. Srećom, dete je dobro, ali zbunjeno. On bi voleo da pomogne, ali klijenti čekaju. Ubrzo nakon ovog susreta, upoznaje još jednu osobu, mladu ženu sa rancem, na putu za Barselonu. On joj nudi vožnju, ne sluteći da su se nekad poznavali. Udobno se smestite u fotelju od 19:15h i saznajte kako su svi oni povezani.

, Početak jeseni „začinite“ najboljim filmovima, Gradski MagazinNedeljno veče provedite uz FilmBox Premium kanal i komediju „Berni“ u kojoj glavne uloge igraju Black Jack, MacLaine Shirley i McConaughey Matthew. „Berni“ je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog, asistenta direktora pogrebnog zavoda i lokalne matrone dominantnog karaktera. Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater („Škola rocka“), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Film će početi sa emitovanjem od 17:55h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin