, Praznični mir umesto praznične euforije, Gradski Magazin

Praznični mir umesto praznične euforije

, Praznični mir umesto praznične euforije, Gradski MagazinKada je Nova godina ovako blizu, uglavnom „jurimo” na sve strane kako bismo pokupovali sve poklone, pripremili omiljena jela za naše najdraže i stigli da se pripremimo za najluđu noć. Međutim, važno je i da u toj gunguli zastanemo i uživamo u toplini svog doma i – Box programu.

U sredu, 25. decembra, u 21:00 na kanalu FilmBox Premium, emitovaće se film „Margo na venčanju”. Ovo je priča o životu jedne porodice: sestrama, muževima, deci, istoriji, tajnama, ljubomorama. Margo i njen sin u tinejdžerskim godinama Klod odlaze sa Menhetna u porodičnu kuću na Long Ajlendu, u kojoj žive njena sestra Polin, Polinina ćerka i Malkolm, nemarnik za kog će se Polin udati i to ispod drveta za koje komšije već dugo žele da se ukloni. Sledi žustra porodična drama između sestara, u koju je neželjeno uključen i Klod. Polin otkriva Margo jednu tajnu, koju ova odmah prenosi Klodu. Margo ne podnosi Malkolma i daje sve od sebe da ga se otarasi, noseći se istovremeno sa sopstvenim bračnim nedaćama i ljubavnikom. Ljudi su okrutni i unutar i izvan porodice. Ima li spasa za Margo ili Polin?

Kanal FunBox UHD nam u petak, 27. decembra, donosi emisiju „Gastronomija do maksimuma – Indija”. Od 18:00 pratite Lisel, koja istražuje mesta u gradu poznatom po svojoj gastronomiji, zaboravljenom centru trgovačke kompanije „British East India” – Kalkuti. Uživajte uz Lisel od probanja svega što pulsirajuća scena ulične hrane ovog užurbanog grada ima da ponudi, do manje poznatih dragulja, kao što je jedina kineska četvrt u Indiji sa svojim delikatesima. Poslušajte priču o obilasku tezgi sa hranom, skrivenom otvoru u zidinama u kom se služe severoistočne knedle, haotičnim ribljim pijacama i naravno, ponosu Bengala, ribi pod nazivom indijska lojka. Da li Kalkuta može da se meri sa drugim metropolama Indije? To ćemo saznati u ovoj epizodi!

Subota, 28. decembar od 18:30, pravo je vreme za Audi Zimske igre 2018. na kanalu Fast&FunBox! Zadivljujući pejzaži, najveći svetski talenti i Kivi kao domaćin, svetskoj publici se predstavljaju na Zimskim igrama na Novom Zelandu, još jednom u nizu raznovrsnih sportskih takmičenja. Zvezde Zimskih olimpijskih, paraolimipijskih i X igara kreću na Južne Alpe na Novom Zelandu na prvi veliki šampionat u zimskim sportovima ove sezone. Takmiče se za slavu u raznim sportovima kao što su skijanje slobodnim stilom, snoubording, alpsko skijanje, kros-kantri i karling. Zimske igre na Novom Zelandu su jedno od pet najvećih takmičenja u zimskim sportovima na svetu i jedino na južnoj hemisferi. Takođe su i najveći serijski sportski događaj na Novom Zelandu. Sportisti, treneri, sudije i gledaoci su puni reči hvale o gostoprimstvu Kivija. Opuštena atmosfera, prijateljski raspoloženi ljudi, sportske aktivnosti i festivalska zabava sa živim nastupima i DJ-evima – gradovi-domaćini Kvinstaun i Vanaka sa nestrpljenjem iščekuju najveću žurku na snegu juga!

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin