, Salon Forma Ideale u Vranju na novoj lokaciji, Gradski Magazin

Salon Forma Ideale u Vranju na novoj lokaciji

Salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja i lidera u ovoj industriji za područje jugoistočne Evrope – Forma Ideale, svečano je otvoren na novoj lokaciji u Vranju 26. novembra, na adresi Radnička bb.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru Forma Ideale, koji se prostire na više od 1.500 m2, posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja, dopunskog, kao i deo partnerskog programa Forma Ideale.

Celokupna ponuda dostupna je uz aktuelne akcijske popuste i brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kupovina preko administrativne zabrane i kupovina na odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

„Osnažena žena-jača porodica“ - počela kampanja u Blacu!, „Osnažena žena-jača porodica“ – počela kampanja u Blacu!, Gradski Magazin

„Osnažena žena-jača porodica“ – počela kampanja u Blacu!

Lepa priča kroz kamapanju „Osnažena žena-jača porodica“ koju zajednički realizuju Privredna komora Srbije, Udruženje „3,2,1-Srbija“ …

Vrnjačka Banja, SVETSKI PRODUKCIJSKI SPEKTAKL! Srpski glumci predstavili Srbiju kao niko do sada!, Gradski Magazin

SVETSKI PRODUKCIJSKI SPEKTAKL! Srpski glumci predstavili Srbiju kao niko do sada!

  3,2,1-Srbija! – Mlada srpska glumica Isidora Mijanović i njen kolega Rade Ćosić deo su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin