Odabir idealne fotelje, Transformišite dom odabirom idealne fotelje, Gradski Magazin

Transformišite dom odabirom idealne fotelje

Nakon ubrzane svakodnevice, dolazak kući predstavlja pravu oazu mira i udobnosti, a jedan od ključnih komada nameštaja koji doprinosi osećaju opuštanja jeste fotelja. Odabir idealne fotelje za vaš dom može potpuno transformisati naizgled obično mesto za sedenje u omiljeni kutak u kojem ćete provoditi vreme za odmor.

Dizajn fotelja određen je različitim materijalima izrade, oblicima i veličinama, tako da uvek možete pronaći onu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor, ali i elegantnu fotelju koja će vašoj dnevnoj sobi dati dašak sofisticiranosti, a istovremeno vas podržati da se potpuno  odmorite.

Prilikom odabira fotelje, prvobitno treba razmisliti o boji i vrsti štofa koji želite, kao i dizajnu fotelje koji treba da se uklopi uz ostatak prostora u vašem domu. Moderne fotelje često postanu i akcentni komad u prostoru, jer se definišu dizajnom, a ističu materijalima i bojom.

Pravo moderno rešenje za uređenje dnevnog boravka je fotelja MARTIN, koja pruža mogućnost spuštanja naslona u cilju većeg komfora, a pored estetske uloge ima i funkcionalnu ulogu. Tanki visoki nogari doprinose eleganciji same fotelje.

Odabir idealne fotelje, Transformišite dom odabirom idealne fotelje, Gradski Magazin
Transformišite dom odabirom idealne fotelje 4

Zbog svojih metalnih nogara i donjeg rama, odlično se uklapa i u industrijski stil uređenja, a sjajna je kombinacija uz otvorenu policu NEWCASTLE 4 koja unosi jedinstvenu estetiku u koncept životnog prostora. Ovakva polica je zanimljiv dodatak prostoru i privlačna enterijerska ideja, a upotrebni prostor je organizovan na četiri police koje daju dovoljno prostora za izlaganje sitnica.

Trend nameštaja zaobljenih ivica ponovo je veoma aktuelan u dizajnu enterijera, pa ga možete primeniti i prilikom odabira idealne fotelje za vaš dom.

Dodavanjem zaobljene fotelje doprinećete da se razbije oštri raspored nameštaja, a bilo da je reč o ambijentu dnevnog boravka, ili modernih poslovnih prostora, odličan izbor je fotelja CENTER, koja će svaki prostor učiniti atraktivnim. Može biti odličan kontrast geometrijski pravilnim komadima nameštaja, poput komode DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru.

Kao idealan izbor za dnevnu ili radnu sobu za ljubitelje retro stila dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu fotelju RETRO LUX, koja posebnu pažnju privlači svojim izgledom, a izražen komfor je čini omiljenim mesto za odmor i predah od dnevnih obaveza.

Odabir idealne fotelje, Transformišite dom odabirom idealne fotelje, Gradski Magazin
Transformišite dom odabirom idealne fotelje 5

Iako pripada retro stilu, zbog svetlih tonova konstrukcije i štofa, odlično se slaže sa popularnim skandi stilom enterijera, poput vitrine BALI 53A sa zatvorenim i otvorenim delom, koja sledi savremene principe u dizajnu nameštaja i donosi potpuno nov enterijerski doživljaj u vaš dom.

Prilikom odabira idealne fotelje za vaš dom, važno je da obratite pažnju na najvažnije karakteristike, kao što su komfor, funkcionalnost i, naravno, estetika. Potrudite se da pronađete fotelju koja će zadovoljiti sve vaše kriterijume, a najvažnije je da birate tako da vaša nova fotelja postane vaše omiljeno mesto za dragocene trenutke mira i opuštanja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin