Gun Club, Gun Club, Gradski Magazin

Gun Club

Gun Club nakon godinu dana pauze otvara novu sezonu

 
U novom ruhu – udobniji i komforniji, na starom mestu (Miloša Pocerca 10), Gun Club će sezonu 2015/16 otvoriti ekskluzivno-eksplozivnim nastupom supergrupe ŠKRTICE ($krtice, prim prev)!
 
Malo je poštovalaca rokenrola koji nisu čuli za ,,supergrupu nad supergrupama” koju predvodi Zoran Kostić Cane (Partibrejkers), a u kojoj je udružio kreativne potencijale Koleta (Veliki prezir), Borisa (Jarboli), Boška i Danila (Straight Mickey and the Boyz). Muziku Škrtica Cane opisuje kao ,,eksplozivnu smešu”, a njen ,,udar” već je osetila brojna publika na nastupima širom regiona! 
 
Novu sezonu Gun Cuba Škrtice će otvoriti u petak, 2. oktobra! Ulaznice po ceni od 700 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar).
 
Već 9. oktobra Gun Club će razmrdati mladi i oštri beogradski indie rock bend THE SOMETHINGS koji se proslavio izvođenjem hitova grupe Arctic Monkeys. I sami su se uželeli maratonskih svirki kojima su drmali beogradske klabere i klaberke do duboko u noć, i zbog toga se nadaju da će oboriti veliki broj svojih i tuđih rekorda. Kažu i da su samo za publiku Gun Cluba spremili repertoar za stopostotnu zabavu – obrade koje na njihovim svirkama niste mogli da čujete nikada do sada, one koje niste čuli već dugo, one koje obožavate i bez kojih znate da ne može da prođe ni jedan njihov nastup, i, konačno, sve veći broj moćnih autorskih numera na kojima neumorno rade. Svirka će poslužiti i kao najava prvog EP-ja koji The Somethings pripremaju, a koji nosi naziv ,,Buđenje” – simbolično i za početak nove sezone Gun C​luba, omiljenog gradskog rokenrol jezgra!

Ulaz na koncert grupe The Somethings naplaćivaće se simboličnih​ 200 dinara.
Grupa ARTAN LILI, sve popularniji beogradski nois​e-pop bend, četvorka koja ne zna da napravi pesmu koja nije hit, još jedna je zvezda nove sezone Gun Cluba! Njihova popularnost nadmašila je kapacitete kluba u Miloša Pocerca 10, te će za početak nove sezone održati čak dva koncerta – 16. i 17. oktobra!
Ulaznice za oba njihova nastupa već su dostupne u kafeu Šikarica i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin