, Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski Magazin

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?

Iako je gledanje filmova u bioskopu uzbudljivo, naša dnevna soba često je omiljeno mesto kada je ova aktivnost u pitanju. Dobro društvo, prigušena svetla, omiljene grickalice i rashlađeno piće je sve što nam je potrebno da biste maksimalno uživali, a kada dođe red da izaberete film, mi vam pomažemo u tome:, Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski Magazin

Za četvrtak vam predlažemo film „Korteks“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra. Čarls Bojer, penzionisani policijski nadzornik, odlučuje da se preseli u Rezidens, ustanovu specijalizovanu za neuro-degenerativne poremećaje. Vrlo brzo se uklapa u novo okruženje, ali pacijenti počinju da umiru jedan za drugim. Čarls, koji je u srcu još uvek policajac, ubeđen je da ih osoblje ubija. Negde između delirijuma i instinkta, uprkos Alchajmerovoj bolesti, Čarls započinje najvažniju i najopasniju istragu svog života. Glavne uloge tumače André Dussolier i Marthe Keller, a film će početi sa emitovanjem u 21:25h.

U subotu možete pogledati komediju „Fatalni izgled“ u kojoj ćete upoznati tinejdžera koji se nosi sa manama i prednostima svoje smrtonosne privlačnosti. Kako se snalazi u ovakvom životu otkriće vam glumci Flynn Brandon, Goldani Telles Julia i Hong Lee Ki i to samo na FilmBox Extra kanalu sa početkom u 21h.

, Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski MagazinOdlična akcija „Otmica“ vas očekuje u nedelju na FilmBox Stars kanalu, u kom će se pojaviti glumci kao što su Adkins Scott i On Andy. Đuzepe i Jusuf su dvojica ribara koje povezuje iskreno prijateljstvo. Đuzepe je Italijan a Jusuf Arapin, rade na istom brodu i kao dobre kolege sve dele. Jednog dana odlučuju da zajedno kupe brod kako bi zajedno vodili posao, ali se nakon 11. septembra stvari drastično menjaju. U prvi plan izbijaju kulturološki sukobi i prijateljstvo brzo pada u vodu. Film će početi sa emitovanjem u 21h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin