Frajle osvojile Oskar popularnosti, Osvojena nagrada Oskar popularnosti za pesmu Tamburaši, Gradski Magazin

Osvojena nagrada Oskar popularnosti za pesmu Tamburaši

Frajle osvojile Oskar popularnosti, Osvojena nagrada Oskar popularnosti za pesmu Tamburaši, Gradski MagazinDobro veče stari dobri tamburaši” reči su pesme kojom su Frajle već osvojile publiku širom regiona, a na manifestaciji Oskar popularnosti 2023. koja je održana u Banjaluci osvojile su nagradu za najbolju pop pesmu u prethodnoj godini. Pesma koja se već uveliko svira na koncertima i izaziva najlepše emocije, opravdano je ponela ovu nagradu kao priznanje za dugogodišnji doprinos muzici na ovim prostorima.

Negujući prepoznatljiv stil članice grupe Frajle vladaju muzičkom scenom već godinama, a svakom novom pesmom uspevaju da potvrde status istinskih kreatora. Autori pesme “Tamburaši” koja je već proglašena ženskom, boemskom himnom, su Jelena Buča i Vladimir Uzelac. Prepoznavanje od strane publike je ono što Frajle svakako imaju, dok priznanje od strane javnosti dolazi i u vidu ove prestižne nagrade.

“Emocija koju delimo sa publikom je nešto što je najvažnije i što nam potvrđuje da se pesmom zbližavamo i proživljavamo zajedno sve ono što ona donosi. Nagrade koje dolaze uvek prijaju, istovremeno i obavezuju da budemo još kreativnije i da podarimo još puno dobrih pesama koje će stvarati najlepše emocije”, iskrene su Frajle nakon dobijanja nagrade.

Dok uz svaku notu pesme slike same nadolaze, jedinstvene i predivne kakve jesu Frajle su ponovo uspele da prenesu iskrene emocije brojnoj publici koja se prepustila uživanju u melodiji koja budi uspomene. Stihom  “još sve pesme naše nisu ispevane” članice benda The Frajle ponovno iskazuju autentičnost i istinsku veličinu svog stvaralaštva. I dokazuju upravo to, da snaga ženskih stihova i magije poseduje trajnost, dok će nežniji pol sada uz čuveno “ajde onu našu” imati priliku da stvara i neke nove uspomene.

U narednom periodu publika može da vidi nastup grupe The Frajle na sledećim lokacijama u Srbiji – u Užicu 7.aprila, u Gradskom kulturnom centru i dan kasnije u Pančevu u Domu vojske.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

Jedan komentar

  1. Your blog has piqued a lot of real interest. I can see why since you have done such a good job of making it interesting. I appreciate your efforts very much.
    online gambling in the philippines

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin